Claudia Braxhoofden

Claudia is onze HR-manager en houdt zich bezig met alle facetten van HR binnen de organisatie, van beleid tot uitvoering. Zij is het eerste aanspreekpunt bij werving en selectie en staat altijd open voor kennismaking met talentvolle en geïnteresseerde kandidaten. Naast alle HR-werkzaamheden die Claudia voor ons eigen kantoor verricht, geeft zij daarnaast ook desgewenst HR-advies aan onze cliënten. Hierin trekt zij samen op met onze afdeling Werkgeverszaken.

De accountancybranche is volop in beweging, en dat levert automatisch ook een aantal zeer belangrijke HR-vragen op voor de organisatie. Deze uitdagingen zorgen voor veel variatie in het werk en dat spreekt Claudia aan. Zij houdt zich o.a. bezig met het vormgeven van een eigentijds HR-beleid, het ontwikkelen en implementeren van HR-plannen, werving- en selectie van nieuwe collega’s en onderhouden van het contact met opleiders. Claudia combineert haar ruime ervaring en inhoudelijke vakkennis met een praktische aanpak.

Haar parttime functie bij VDVDG stelt Claudia in staat haar tweede vakgebied als professioneel kok uit te oefenen. Zo is zij werkzaam als praktijkbegeleider op de koksopleiding van Culinair Centrum Beverwijk. Als Senior expert is zij als vrijwilliger verbonden aan PUM The Netherlands. Eens per jaar maakt zij tijd vrij om tijdens een 15-daags project in een ontwikkelingsland een lokale ondernemer te helpen zijn restaurant en keuken te verbeteren en het personeel training te geven.