Beginnend Assistent Accountant

Een uitdagende startersfunctie in combinatie met opleiding.

Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van ons team van assistent accountants en accountants. Je bent communicatief vaardig, flexibel en hebt een klantgerichte manier van werken. Je ziet kansen en bent leergierig. Een teamplayer die weet van aanpakken. In deze functie word je uitgedaagd werken en studeren te combineren. Je verzorgt de financiële administratie voor diverse cliënten en werkt nauw samen met je collega’s aan de voorbereiding van de jaarrekeningen.

Wij bieden

  • Een mooie start van jouw carrière binnen de accountancy. Met veel ruimte voor persoonlijke groei door o.a. het volgen van opleidingen en trainingen. En een goede begeleiding door een ervaren collega.
  • Een uitdagende functie in een dynamisch werkveld met diverse cliënten (MKB plus ondernemingen).
  • Een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd.

Als Beginnend Assistent Accountant maak je onderdeel uit van een hecht team. Onderling heerst een informele werksfeer, je kan gemakkelijk sparren met collega’s en leidinggevende.

Onze nieuwe Beginnend Assistent Accountant

  • Heeft een administratieve MBO+ opleiding (niveau 3 of 4) afgerond of volgt de opleiding PD. Ben je al bezig met je MBA opleiding, dan is dat zeker een pluspunt.
  • Heeft affiniteit met automatisering.
  • Werkt accuraat en gestructureerd.
  • En is minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor is een pré maar niet noodzakelijk.

Over Van Duyn Van der Geer

Van Duyn Van der Geer is een middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd in Noordwijk en met ruim 50 medewerkers voornamelijk actief in de regio Duin- en Bollenstreek (tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag). Wij zijn specialisten in accountancy, fiscale en juridische dienstverlening, salarisadministratie en HRM. Op professionele en persoonlijke wijze werken wij samen met onze cliënten én met elkaar. Ons kantoor kenmerkt zich door de kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Stel jezelf nu voor als de nieuwe Beginnend Assistent Accountant:

Mail je cv met een korte motivatie naar Claudia Braxhoofden, HR manager, cbraxhoofden@vdvdg.nl.

MailTelefoon

071 409 04 09

Wil je graag meer specifieke informatie over de functie, dan kan je ook contact opnemen met Adri (Manager Samenstelpraktijk), of met Mark, één van onze beginnende assistenten:

Adri Ouwehand

MailTelefoon

06 401 04 634

Mark Tijsterman

MailTelefoon

06 523 27 817

Manager Samenstelpraktijk

Bel Adri voor alle ins en outs over de functie

MailTelefoon

071 409 04 09

De Samenstelpraktijk kent qua drukte enorme pieken, ook dan goed bereikbaar zijn voor het team, daar ga ik voor!


Sample Name
Client