Werkgeverszaken

Onder werkgeverszaken verstaan wij alle zaken aangaande uw personeel. U kunt het zich niet permitteren om hier fouten in te maken maar u bent waarschijnlijk liever bezig met het creëren van nieuwe kansen voor uw onderneming. Een gedegen salarisadministratie en andere aanverwante werkgeverszaken werpen een grote hoeveelheid verplichtingen op. Dit is een complexe en omvangrijke bezigheid die wij u graag uit handen nemen.

Geen salarisadministrateur in dienst? Geef het uit handen!

De maandelijks terugkerende activiteiten als salarisverwerking, salarisadministratie en uitbetaling van salarissen worden door onze salarisadviseurs en-administrateurs voor u gedaan. Betrouwbaar, accuraat en op tijd. Online loonadministratie behoort ook tot onze mogelijkheden.

Van HR-advies tot Juridisch advies

Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van beloningsmogelijkheden, analyse van personeelskosten (o.a. WKR) en wij geven u uitleg over de toepassing van de Cao. Ook zijn wij gespecialiseerd in het geven van juridisch advies op gebied van arbeidsvoorwaarden en contracten, ontslag en reorganisatie.

Door de bundeling van onze krachten hebben wij een stevig team (salaris-, juridisch- en HRM adviseurs) klaar staan om u met deze vraagstukken verder te helpen.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak

Ondernemersklankbord

open

  • Elke 1e vrijdag van de maand
  • Boek 1 uur spreektijd
  • Over ondernemersvraagstukken
  • Alle vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Bel ons 071 409 04 09
  • Maak meteen een afspraak

Ook interessant

Aanvragen subsidie per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats

Heeft u al geïnventariseerd voor welke medewerkers de subsidie praktijkleren moet worden aangevraagd?

Meer over dit onderwerp

Nu definitief: afschaffing PEB

Nu definitief: afschaffing pensioen in eigen beheer. Er zijn verschillende scenario’s – pensioenopbouw reeds opgezegd of omzetting ODV en afkoop. Wij leggen u uit wat dit voor u betekent.

Meer over dit onderwerp

Halve van Katwijk

Als zilveren sponsor van de TK Challenge deelgenomen aan de Halve van Katwijk. Vitaliteit stond centraal! Maar vooral ook sportiviteit en gezelligheid.

Meer over dit onderwerp