Bart van Rooijen

Bart is Zelfstandig Assistent Accountant, een uitdagende functie binnen ons team van de Samenstelpraktijk. Bart is een echte teamspeler, samen op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Daarin zet Bart graag een stapje extra. In zijn werk toont hij lef en doorzettingsvermogen. Hij is klantgericht en gefocust op de wensen van zijn klanten. De diversiteit aan klanten en in de werkzaamheden maakt voor hem de uitdaging compleet. Vol enthousiasme zoekt Bart naar goede oplossingen en helpt hij zijn klanten bij het doen van een zo efficiënt mogelijk ingerichte administratie én bij de continue analyse van de cijfers. Het doen van deze data-analyses ziet hij als een toegevoegde waarde voor zijn klanten.

Daarnaast heeft Bart veel interesse in de ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de accountancy-branche, met name rond de digitalisering. Focus op ICT is volgens hem een ‘must’. Hij houdt zich bezig met het volgen van de ICT-ontwikkelingen (Cloud etc.), bekijkt (samen met enkele collega’s) welke oplossingen het meest geschikt zijn voor onze klanten en ons kantoor. En helpt bij de implementatie van de verschillende softwarepakketten (Twinfield, Basecone en Visionplanner).

Naast zijn werkzaamheden bij Van Duyn Van der Geer is Bart een fanatiek sporter. Hij speelt voetbal bij de Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys. En als er tijd én goede weersomstandigheden zijn is hij te vinden op zee om te kitesurfen. You can’t buy happiness, but you can buy a kite!