Jim Gillissen

Jim is een enthousiaste en gedreven collega, als Assistent Accountant werkzaam op onze Samenstelpraktijk. Hij staat open voor, en is nieuwsgierig naar, de nieuwste ontwikkelingen in de accountancy branche. De combinatie van het efficiënt verwerken van de administratie voor onze klanten en de daaraan verbonden adviserende rol over commerciële en fiscale zaken brengt het beste in hem naar boven. En zorgt ervoor dat hij met plezier naar zijn werk toe ga. Jim is klantgericht, ziet kansen en helpt klanten graag verder.

Het digitale boekhouden is een van de speerpunten waar het kantoor het voortouw in durft te nemen. Inmiddels is Jim één van de experts van Twinfield (online boekhoud software) binnen ons kantoor. Jim is trots wanneer hij klanten weet te overtuigen om over te stappen. Zij zijn tevreden met het advies om de administratie te digitaliseren en met het werken met de voorgestelde pakketten. Het opstellen en inrichten van de administraties van nieuwe klanten behoort tot zijn functie. Hij vindt het frappant om te zien dat sommige ondernemingen nog steeds op de ouderwetse manier boeken. Voor deze groep zal er een wereld open gaan met het nieuwe boekhouden, waarin hij ze graag wilt ondersteunen en begeleiden!

Naast zijn werkzaamheden bij Van Duyn Van Der Geer, is Jim ook fanatiek voetballer. Hij speelt in de A-selectie bij voetbalclub Quick Boys. Na het doorlopen van de hoogste jeugdelftallen bij Quick Boys, heeft hij in de uitwedstrijd tegen Sportlust ’46 zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In de zomer van 2016 heeft hij zijn eerste (semiprof) contract getekend bij zijn club. Daar is Jim erg trots op!