Manon van der Woude

Manon is bij Van Duyn Van der Geer verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Manon is een gedreven marketeer met veel interesse in het dichterbij elkaar brengen van klanten en de organisatie. De combinatie van het adviseren over en het uitvoeren van concrete marketingplannen past het beste bij haar. Het totaalpakket vindt zij leuk en uitdagend. Variërend van het bepalen van de koers (positionering), het coördineren van campagnes/projecten tot het motiveren en enthousiasmeren van de interne organisatie.

Manon is een teamplayer, ze schrikt niet van deadlines of tijdsdruk en met gezonde nieuwsgierigheid gaat zij aan het werk. Optimistisch ‘het glas is altijd half vol’, klant- en resultaatgericht. Altijd geïnteresseerd in nieuwe initiatieven, sponsorverzoeken, media en PR, kortom alle mogelijkheden om Van Duyn Van der Geer op een positieve manier te promoten. 

Na 3 jaar fulltime aan de slag te zijn geweest met het optuigen en uitvoeren van het marketing en communicatie beleid voor Van Duyn Van der Geer is Manon sinds april 2018 werkzaam als freelance marketeer. In die hoedanigheid nog steeds erg betrokken bij het kantoor maar daarnaast ook altijd geïnteresseerd om met u mee te denken over uw marketingzaken.