Rianne Lindhout

Na het behalen van haar VWO-diploma is Rianne direct gestart bij Van Duyn Van der Geer én ook begonnen met de opleiding tot Registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit (inmiddels in de Masterfase). Geruime tijd heeft zij werken én leren gecombineerd. Maar inmiddels heeft zij met trots haar opleiding afgerond. 

Als junior teamleider binnen het team van de Controle praktijk gaat Rianne nauwkeurig en doelgericht te werk. Ze heeft oog voor samenwerking, is integer en analytisch sterk. Rianne heeft plezier in het samenwerken met haar collega’s en cliënten. Zij helpt haar cliënten graag verder. De mogelijkheid om bij de vele verschillende ondernemingen over de vloer te komen vindt zij leuk, het is niet alleen werken met cijfers maar vooral ook met de mensen.

In haar vrije tijd is Rianne erg sportief. Hardlopen (o.a. TK Challenge, maar ook de Mud Masters Run), surfen en skiën doet zij veel. Lekker eten en koken met vrienden en familie staat ook hoog op haar lijstje. Als er nog tijd over blijft gaat ze graag op vakantie, en maakt zij het liefst verre reizen om nieuwe culturen te ontdekken.