Fiscaal & Juridisch

Omdat fiscaal advies meer is dan het doen van uw aangiftes (BTW, Vpb, IB). Een goede voorbereiding op wat komen gaat, dat vinden wij belangrijk. Vooraf nadenken over de mogelijke scenario’s. Bijna elke beslissing die u neemt heeft namelijk fiscale consequenties. Wij werken met u aan het optimale resultaat met minimale belastingdruk. We steken onze handen uit de mouwen voor een overname of een wijziging van de juridische organisatie van uw onderneming. Ook voor uw nalatenschapsplanning, een schenking, een nieuw contract, huwelijkse voorwaarden of een echtscheiding kunt u bij ons terecht.

Estate planning

Onze experts op de fiscale afdeling hebben naast uitgebreide kennis van fiscale wetgeving ook een stevige achtergrond op het gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Wij geven u advies over estate planning in uw specifieke situatie, zodat u een goede afweging kunt maken bij de belangrijke en zeer persoonlijke keuzes die verbonden zijn aan de overgang van uw vermogen. Het vermogen dat u als ondernemer of particulier heeft opgebouwd wilt u immers graag zo gunstig mogelijk veilig stellen, met een minimum aan te betalen belasting.

Juridisch advies

Naast het team van fiscalisten heeft Van Duyn Van der Geer ook een juriste in huis. Bij het opzetten van een ondernemingsstructuur, een reorganisatie of een aankoop of afstoting van activiteiten gedegen is bedrijfseconomisch advies immers onmisbaar is. Bovendien spelen bij dit soort zaken ook juridische aspecten een rol. Onze juriste adviseert u graag over de juridische mogelijkheden en valkuilen en stelt ook de benodigde documentatie op.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak

Ook interessant

De verwerkersovereenkomst

Volgens de recent in werking getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bent u, wanneer u klant bent van Van Duyn Van der Geer B.V., in de meeste gevallen verplicht om een verwerkersovereenkomst met ons af te sluiten omdat wij namens u persoonsgegevens verwerken.

Meer over dit onderwerp

VDVDG Masterclasses

Wij hebben veel positieve feedback op de Masterclasses ontvangen zowel van deelnemers als van de sprekers. Volgende keer ook meedoen?

Meer over dit onderwerp

Uw bedrijf succesvol overdragen

Na jaren hard werken en opbouwen overweegt u uw bedrijf te verkopen. Het is een traject waarin meerdere financiële, fiscale en juridische aspecten een belangrijke rol spelen. Dat wilt u goed geregeld hebben.

Meer over dit onderwerp