golfclub-rozenstein

Op de hoogte van de laatste online mogelijkheden voor uw administratie? Efficiënt samenwerken met altijd actuele cijfers en inzichten, met blik op de toekomst. Dat kan ook voor uw administratie! Wij laten het graag aan u zien. Dat kan uiteraard tijdens een gesprek bij ons of bij u op kantoor. Lees meer over onze aanpak.

Maar u kunt óók deelnemen aan onze zomerse event bij Golfclub Rozenstein (Wassenaar). Na deze dag bent u volledig op de hoogte! Wij bieden u een interessant programma, een mix van up-to-date informatie over het online boekhouden én een netwerkgelegenheid in een mooie ontspannen omgeving. Bent u erbij?

Save-the-date: vrijdag 20 september vanaf 14.00 uur

We starten met een update: Wat houdt alles-in-één online boekhouden in?
Met een koppeling van, uw eigen of door ons geselecteerde, softwarepakketten in combinatie met het advies van onze experts zijn uw facturatie, boekhouding, salarisadministratie en rapportage efficiënter geregeld. De voordelen die wij u graag laten zien:

  • Altijd inzicht in uw cijfers
  • Meer tijd voor ondernemen
  • Behaal uw doelstellingen
  • Maak de juiste keuzes
  • Periodieke rapportage

Een boeiende update – zowel voor ondernemers die bekend zijn met, als voor ondernemers die nog geen gebruik maken van – over online boekhouden, de tools en het advies. Nu alvast een sneak-preview? Bekijk onze video.

Koppeling software en advies op maat

Daarna staat ontspanning centraal! We gaan de golfbaan op.Golfen met VDVDG

De beginnende golfers gaan onder begeleiding van een golf-pro aan de slag met verbetering van de skills. De meer gevorderde golfers worden ingedeeld in kleine groepen en spelen scramble (vierbal); iedereen slaat af en dan spelen 3 spelers met de beste bal verder.

Uiteraard sluiten wij deze dag gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Dit moet u alvast noteren in de agenda

  • Datum: vrijdag 20 september
  • Tijd: 14.00 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: Golfclub Rozenstein in Wassenaar
  • Aanmelden: via e-mail aan mvanderwoude@vdvdg.nl en meld daarbij ook graag uw golf-niveau (beginnend of gevorderd golfer). Wanneer u niet wilt golfen bent u uiteraard ook welkom om de presentaties te volgen en direct aansluitend iets met ons te drinken.

Golfclub Rozenstein