nieuwjaar

Wij wensen u een mooi ondernemend jaar toe.

Wij dragen graag ons steentje bij aan een goede en inspirerende start van 2019. Hoe wij dat doen? Dat leest u hier.

OPM_Nieuwjaarsgroet_2018_VDVDG_eHeaderNaast alle dagelijkse uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt zijn er ook een aantal trends waar u zeker in meer of mindere mate ook mee te maken heeft. Maar waarvoor u misschien nog niet de tijd heeft gevonden om meer aandacht aan te geven. Wij hebben drie ondernemers gevraagd om hun kennis en ervaring met u te delen. Zij verzorgen alle drie een eigen masterclass. U bent van harte welkom! Meld u aan voor dé frisse start waar u op dit moment de grootste uitdaging in ziet.

Programma

 

Het beste kanaal om onze doelgroep beter te begrijpen en te bereiken

“Vandaag heet het nog Social Selling, maar in de nabije toekomst zal het simpelweg onderdeel zijn van de standaard Sales & Marketing activiteiten. In een samenleving die toenemend digitaliseert zijn Social Media platformen in toenemende mate het beste kanaal om onze doelgroep beter te begrijpen en te bereiken. Facebook, Instagram, Indeed, Glassdoor, Twitter allemaal hebben ze functie en een plek, maar met Stip op 1 staat LinkedIn, het Professionele Social Medium van het moment en naar alle waarschijnlijkheid in ieder geval ook het komende decennium. Tijdens deze masterclass krijg je inzicht in hoe LinkedIn elk bedrijf kan helpen kosten te besparen voor recruitment, employer branding en marketing en leads, conversie en omzet kan stuwen mits het actief en bewust wordt ingezet.”

Een echte aanrader deze masterclass van Aragorn Meulendijks, Connectfirst.

  • Datum: donderdag 21 februari
  • Aanvang: 11.00 uur (duur 3 uur incl. lunch)
  • Locatie: Van Duyn Van der Geer, Jonckerweg 20 in Noordwijk

Aanmelden

 

Stap in de wereld van de smartphone fotografie 

Bijna iedereen is in het bezit van een Smartphone en maakt daarmee foto’s. Ook bijna iedereen maakt gebruik van minimaal één social media platform. De kunst is hoe je deze het beste kunt combineren en kunt gebruiken, juist ook zakelijk! Nico Brons geeft ons graag een kijkje in de wereld van de smartphone fotografie. Foto’s worden niet alleen gemaakt met de smartphone of Ipad maar ook rechtstreeks bewerkt. Hoe? Er wordt gewerkt met handige apps die een verrassende kijk geven op wat beeldbewerking kan doen. Voorkennis voor de workshop is niet nodig. Enthousiasme en open staan voor het creatieve proces wel.

Uitdagend deze masterclass van Nico Brons, Fotogram.

  • Datum: donderdag 14 maart
  • Aanvang: 11.00 uur (duur 3 uur incl. lunch)
  • Locatie: Van Duyn Van der Geer, Jonckerweg 20 in Noordwijk

Aanmelden

 

Meer informatie over deze Masterclasses volgt:

  • Juridische toelichting arbeidsrecht vraagstuk – door Jeffrey Kenens, Teekens Karstens (datum: 4 april)
  • Een concrete casus: meetbare resultaten uit uw marketing activiteiten – door Laurens Westerhuis, Headcore (onder voorbehoud, datum: 11 april)

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u direct aanmelden voor één of meerdere masterclasses? Stuur dan een e-mail aan Manon van der Woude via mvanderwoude@vdvdg.nl of bel 071 409 04 09.