nieuwjaar

Beste wensen!

Wij wensen u gezellige feestdagen en een mooi ondernemend nieuwjaar toe. Wij dragen graag ons steentje bij aan een frisse inspirerende start van 2018. Hoe wij dat doen? Dat leest u hier.Beste wensen namens VDVDG

Naast alle dagelijkse uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt zijn er ook een aantal trends waar u zeker in meer of mindere mate ook mee te maken heeft. Maar waarvoor u misschien nog niet de tijd heeft gevonden om meer aandacht aan te geven. Wij hebben drie ondernemers gevraagd om hun kennis en ervaring met u te delen. Zij verzorgen alle drie een eigen masterclass. U bent van harte welkom! Meld u aan voor dé frisse start waar u op dit moment de grootste uitdaging in ziet.

Masterclasses Frisse start

Uw keuze bestaat uit:

 • Employer branding – recruitment in huidige arbeidsmarkt | door Nigaio Wijnen, Minutes on Career | donderdag 25 januari
 • Online marketing met resultaat | door Laurens Westerhuis, Headcore| donderdag 1 februari
 • Public Speaking & Presence of a leader | door Aragorn Meulendijks, ConnectFirst en SalesCultuur | donderdag 8 februari

Vragen? Neem dan contact op met Manon van der Woude, mvanderwoude@vdvdg.nl en 071 409 04 09.

Klik hier om direct aan te melden

Wat kunt u verwachten?

Employer branding – recruitment in huidige arbeidsmarkt
Nigaio Wijnen, Minutes on Career
Donderdag 25 januari 2018 11.00 uur (interactieve bijeenkomst met aansluitend lunch – duur ca. 1,5 uur)

Employer branding is het sturen van je bedrijfsimago tot een geweldige plek om te werken. Dit niet enkel voor werknemers en aandeelhouders maar zeker ook voor elke toekomstige werknemer. In deze periode van digitale transformatie zien we dat bedrijven steeds creatiever worden met het tonen van hun merk, ze stellen alles in het werk om bij de door hun zo begeerde doelgroep ‘employer of choice’ te worden. Ze doen dit steeds meer, eigenlijk alleen nog maar, online. Welke recruiter had 10 jaar geleden gedacht dat hij of zij video, 360, VR, AR, hypertargeting en nog veel meer zou gebruiken om net bij die ene ‘Millennial’ onder de aandacht te komen.

Nigaio gaat in op de zin en onzin van Employer Branding. In een interactieve sessie neemt hij u mee langs de velden van ‘het Werkgevers Imago’. De masterclass bestaat uit een Quiz, een presentatie met veel voorbeelden en een mini workshop.

Waarom mag u deze Masterclass niet missen? Omdat de ‘regels’ voor recruitment continue veranderen. U bent mogelijk veel tijd en geld kwijt met de werving van professionals of u heeft moeite met het vinden van die ene perfecte kandidaat en u denkt vast wel eens dat kan anders. Tijdens deze bijeenkomst hoort u over een verfrissende aanpak en de inzet van recruitment video’s.

Meer over spreker Nigaio Wijnen? Bekijk dan zijn LinkedIn pagina.

Online marketing met resultaat
Laurens Westerhuis, Headcore
Donderdag 1 februari 2018 11.30 uur (lunchsessie – duur 2 uur)

Stelt u uzelf wel eens de vraag: waarom zou ik beginnen aan online marketing en wat moet er dan gebeuren? Antwoorden met termen als SEA, SEO, attribution modeling, big data en cloud computing zeggen u misschien (nog) niet veel.

Tijdens deze sessie vertalen wij de “ver-van-je-bedshow” wat online vaak is naar duidelijke taal voor u. Aan de hand van een concrete cases van ons partnerbedrijf A. de Jong TH (een technische handelsonderneming in o.a. industriële pompen) laten we zien wat online marketing voor een B2B-onderneming kan betekenen. U denkt hierbij aan vragen als:

 • Hoe kan ik beginnen en zorg ik ervoor dat ik snel resultaat zie?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk weet wat het oplevert?
 • Hoe bepaal ik wat ik wel en niet ga doen?
 • Wat zijn de verdere mogelijkheden?

Waarom mag u deze Masterclass niet missen? Omdat online marketing (tools) niet meer weg te denken is uit uw promotiemix. Mogelijk laat u nu kansen onbenut. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u concrete handvatten, u kunt direct aan de slag. Laurens helpt u over de drempel heen te stappen en neemt uw twijfels weg.

Meer over spreker Laurens Westerhuis? Bekijk dan zijn LinkedIn pagina.

Public Speaking & Presence of a leader
Aragorn Meulendijks, ConnectFirst en SalesCultuur
Donderdag 8 februari 2018 09.00 uur (hele dag, duur: 8 uur)

Steve Jobs, Barack Obama, Tony Robbins, Martin Luther King, stuk voor stuk zijn of waren het indrukwekkende sprekers. Met hun woorden hebben ze de wereld voor bepaalde mensen voor altijd veranderd. Hoe deden ze dat nou precies? Waren het slechts hun woorden? Of ook hoe ze die woorden met de wereld deelde?

 • Hoe houdt u een publiek geboeid?
 • Hoe zorgt u dat uw boodschap ze weken later nog inspireert en motiveert?
 • Hoe zorgt u dat ze uw woorden niet meer vergeten en actie ondernemen.
 • Hoe zorgt u dat ze u vertrouwen?

Dit en meer leert u tijdens deze leuke, interactieve, hands-on training. Deelnemers leren elkaar en zichzelf beter kennen. Na afloop bezitten deelnemers de mindset en de spreekvaardigheden van een World-Class Leader.

Waarom mag u deze Masterclass niet missen? Communicatie en Personal Brand wordt steeds belangrijker in onze tijd. Om andere mensen echt te kunnen motiveren, inspireren en dirigeren dient een leider vertrouwen in te boezemen met elke handeling en elk woord. Deze training helpt professionals op executive level om zich de kunst van public speaking eigen te maken.

Meer over spreker Aragorn Meulendijks? Bekijk dan zijn LinkedIn pagina.