Golfclub Rozenstein

Op de hoogte van de laatste online mogelijkheden voor uw administratie? Efficiënt samenwerken met altijd actuele cijfers en inzichten, het vizier op de toekomst. Dat kan ook voor uw administratie! Wij laten het graag aan u zien. U bent van harte welkom op onze zomerse bijeenkomst bij Golfclub Rozenstein (Wassenaar) voor een informerend én ontspannend programma.

Save-the-date: vrijdag 20 september zomerse bijeenkomst

>> We starten met een update: Wat houdt alles-in-één online boekhouden in?Online boekhouden met VDVDG 2
Met een koppeling van, uw eigen of door ons geselecteerde, softwarepakketten in combinatie met het advies van onze experts zijn uw facturatie, boekhouding, salarisadministratie en rapportage efficiënter geregeld. De voordelen die wij u graag laten zien:

  • Altijd inzicht in uw cijfers
  • Meer tijd voor ondernemen
  • Behaal uw doelstellingen
  • Maak de juiste keuzes
  • Periodieke rapportage

Een boeiende update – zowel voor ondernemers die bekend zijn met, als voor ondernemers die nog geen gebruik maken van – over online boekhouden, de tools en het advies.

Nu alvast een sneak-preview? Bekijk onze video, brochure of vraag een demo aan.

>> Daarna staat ontspanning centraal! We gaan de golfbaan op.

De beginnende golfers gaan onder begeleiding van een golf-pro aan de slag met verbetering van de skills. De meer gevorderde golfers worden ingedeeld in kleine groepen en spelen scramble (vierbal); iedereen slaat af en dan spelen 3 spelers met de beste bal verder.

>> Uiteraard sluiten wij deze dag gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Dit moet u alvast noteren in de agenda

Datum: vrijdag 20 september
Tijd: 14.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Golfclub Rozenstein in Wassenaar
Aanmelden: via e-mail aan mvanderwoude@vdvdg.nl en meld daarbij ook graag uw golf-niveau (beginnend of gevorderd golfer)

Golfclub Rozenstein