implementatie nieuwe salarissoftware valt op

Ons motto is dat u als ondernemer centraal staat. Wij zetten net dat stapje extra in onze advisering en begeleiden u graag op persoonlijke wijze. Kortgeleden zijn wij gestart met de implementatie van nieuwe salarissoftware, voor veel cliënten een behoorlijke en soms ingrijpende stap. Om hen zo ver te krijgen is het belangrijk dat zij weten waar ze ‘ja’ tegen zeggen. En dat snappen wij. De aanpak die is gekozen door ons team Werkgeverszaken, en in het bijzonder door collega Heidi Hamelinck, is ook bij de softwareleverancier niet onopgemerkt gebleven. Ze belden haar op voor een kort interview en spraken haar o.a. over de inzet van de kleinschalige lunchbijeenkomsten.

Om de overstap naar het nieuwe salarispakket goed toe te lichten en de voordelen duidelijk te kunnen presenteren is er gekozen om cliënten uit te nodigen op kantoor voor een lunch.

“Tijdens de sessies ontstaan er interessante gesprekken. Er zit een heel gevarieerd gezelschap, van grote werkgevers met een eigen HR-medewerker in dienst, tot kleine eenmanszaken die de gewerkte uren en vrije dagen nog op papier bijhouden. Die diversiteit maakt het ook zo leuk. Je hoort bij iedere werkgever waar de behoefte zit en vanuit daar bekijk ik waar ik mezelf verder in moet verdiepen in Loket.nl, zodat ik echt de adviserende rol kan pakken”, vertelt Heidi.

Lees hier het volledige interview: Klantverhaal Van Duyn Van der Geer

Meer informatie over de implementatie van een nieuw salarissoftwarepakket

Neem contact op met ons kantoor via 071 409 04 09.