uw salarisadministratie makkelijker gemaakt

Wij stappen over naar nieuwe salarissoftware. Waarom Loket.nl vraagt u zich misschien af? Omdat wij u als ondernemer zoveel mogelijk willen ontzorgen. Met Loket.nl ervaart u gebruiksgemak en heeft u altijd alleLoket.nl gegevens (salarisadministratie, personeelsadministratie, verlof- en verzuimregistratie en arbeidsvoorwaarden) bij de hand. Overal en altijd toegankelijk op pc of met een handige app op uw mobiele telefoon.

Voordelen van het werken met Loket.nl

  1. Automatiseren van processen/koppelingen: met Loket.nl kunnen wij de salarisprocessen automatiseren en koppelingen maken met andere applicaties. Denk hierbij aan de koppeling met Google Maps, RDW of een tijdregistratie- en financieel systeem zodat uren automatisch kunnen worden ingelezen in het salarissysteem. De journaalposten kunnen automatisch worden ingelezen in het financiële systeem. Zo voorkomt u het dubbel vastleggen van gegevens. U kunt zelf bepalen wie welke administratieve taken gaat vervullen van afdelingshoofd tot de werknemer zelf.
  2. HRM functionaliteiten: Loket.nl heeft uitgebreide HRM-functionaliteiten in de applicatie ingebouwd. Denk hierbij aan het bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen of het laten aanvragen van verlof.
  3. Digitale dossiers: alle documenten kunnen gearchiveerd worden in overzichtelijke en veilige digitale HR-dossiers .Met één druk op de knop vind u wat u nodig heeft en bent u goed op de hoogte van de actuele stand van zaken.
  4. Persoonlijke signaleringen: er zit een standaard signaalfunctie in Loket.nl waardoor u nooit meer een verjaardag, jubileum e.d. vergeet. Daarnaast bestaat de mogelijkheid zelf eigen signalen in te bouwen.
  5. Werknemerloket: de werknemers kunnen inloggen in een persoonlijke online omgeving waarin ze alle gegevens kunnen raadplegen. Ze kunnen zelf zaken regelen zoals bijvoorbeeld het indienen van declaraties. Heeft een werknemer geluncht met een cliënt of heeft de werknemer een cursus gevolgd waarbij hij/zij met het openbaar vervoer is gegaan? Het bonnetje kan gedeclareerd worden door het maken van een foto en deze te uploaden. Na goedkeuring van deze declaratie wordt deze mutatie direct meegenomen in de salarisverwerking. Werknemers kunnen hun dossier op elk gewenst moment inzien en voldoet daarmee aan de wet- en regelgeving. U kunt zelf bepalen wat een werknemer naast een jaaropgaaf en de salarisspecificatie kan benaderen via het werknemerloket.

U bent van harte welkom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe salarissoftware en wilt u alvast kijken hoe het voor u in de praktijk kan werken? Meld u aan voor één van onze lunchsessies waarin wij een demonstratie geven en direct uw vragen beantwoorden. U bent van harte welkom.

  • Datum: donderdag 27 september, donderdag 4 oktober en donderdag 11 oktober
  • Duur: 12.30 uur – 13.30 uur inclusief lunch
  • Locatie: Van Duyn Van der Geer, Jonckerweg 20, Noordwijk
  • Aanmelden voor 18 september via info@vdvdg.nl

Een extra bijeenkomst, u kunt erbij zijn!

Wegens hoge animo organiseren wij nog een (voorlopig) laatste bijeenkomst op vrijdag 16 november 2018 met een uitgebreide demonstratie van onze nieuwe salarissoftware Loket.nl. Wij gaan Loket.nl per 1 januari 2019 gebruiken.

Duur: van 12.30 uur tot 13.30 uur (één uur), inclusief lunch
Locatie: ons kantoor
Aanmelden kan via e-mail aan info@vdvdg.nl
Meer informatie over onze nieuwe salarissoftware vind u terug op onze website VDVDG/werkgeverszaken.

Tot dan!

Namens team Werkgeverszaken, Heidi Hamelinck (hhamelinck@vdvdg.nl)