VIDB Business cup

Met enthousiasme vertellen wij u graag meer over onze vernieuwde samenwerking met het voetbalnieuwsplatform Voetbal in de Bollenstreek (VIDB). Met ingang van dit jaar organiseren wij de komende twee jaar de VIDB BusinessCup powered by Van Duyn Van Der Geer. Dit unieke bedrijventoernooi is het ideale bedrijfsuitje en (informele) netwerkmoment voor uw organisatie.

In de aanloop naar het toernooi, zaterdag 22 juni a.s., heeft VIDB reporter Roy een bezoek gebracht aan ons kantoor voor een interview met twee spelers uit het VDVDG voetbalteam. Bekijk hier de video.

Deelname toernooi, bent u erbij?

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen! Meld uw team aan en neem het tegen ons en vele andere bedrijven uit de Bollenstreek op. Bovendien profiteert u, omdat u klant van Van Duyn Van Der Geer bent, van maar liefst 10% korting op deelnamekosten.

De organisatie

VIDB en BroSports zorgen dat het hele toernooi op rolletjes verloopt. Net als vorige edities worden er naast het voetbaltoernooi ook verschillende side-events, koffie en gebak, een Food plein en een feestavond met DJ en drankjes aangeboden.

Nieuw dit jaar is de aparte mannen- en vrouwencompetitie!
Kent uw organisatie ook genoeg fanatieke voetbalvrouwen? Dan kan er een extra team worden ingeschreven. Meerdere mannenteams kan natuurlijk ook, evenals een gemixt team.

Sfeerimpressie VIDB Business cup 2018

Praktische informatieVIDB-2019-social-post-aankondiging-

  • Wedstrijden 7 tegen 7
  • Maximaal 10 spelers per team, waarvan maximaal 2 gast spelers
  • Locatie is het Sportpark de Kooltuin van FC Rijnvogels in Katwijk
  • De teams worden ontvangen met koffie en gebak
  • Per team ontvangt u 10 munten en per speler 3 bonnen te besteden op het Food plein
  • De inschrijfkosten bedragen €600,- per team exclusief btw.
    Maar u betaald €540,- (10% VDVDG korting)
  • Extra eet bonnen en drinkmunten kunnen op de dag zelf worden gekocht

Aanmelden? Leuk!

Neem dan contact op met Maurice van der Meer van Voetbal in de Bollenstreek. (maurice@voetbalindebollenstreek.nl, 06 576 327 23).

Met andere vragen neemt u contact op met Bart van Rooijen van Van Duyn Van der Geer (bvanrooijen@vdvdg.nl, 071 409 04 09).