Werkgeverszaken

Onder werkgeverszaken verstaan wij alle zaken aangaande uw personeel. U kunt het zich niet permitteren om hier fouten in te maken maar u bent waarschijnlijk liever bezig met het creëren van nieuwe kansen voor uw onderneming. Een gedegen salarisadministratie en andere aanverwante werkgeverszaken werpen een grote hoeveelheid verplichtingen op. Dit is een complexe en omvangrijke bezigheid die wij u graag uit handen nemen.

Geen salarisadministrateur in dienst? Geef het uit handen!

De maandelijks terugkerende activiteiten als salarisverwerking, salarisadministratie en uitbetaling van salarissen worden door onze salarisadviseurs en-administrateurs voor u gedaan. Betrouwbaar, accuraat en op tijd. Online loonadministratie behoort ook tot onze mogelijkheden.

Van HR-advies tot Juridisch advies

Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van beloningsmogelijkheden, analyse van personeelskosten (o.a. WKR) en wij geven u uitleg over de toepassing van de Cao. Ook zijn wij gespecialiseerd in het geven van juridisch advies op gebied van arbeidsvoorwaarden en contracten, ontslag en reorganisatie.

Door de bundeling van onze krachten hebben wij een stevig team (salaris-, juridisch- en HRM adviseurs) klaar staan om u met deze vraagstukken verder te helpen.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak

Ondernemersklankbord

open

  • Elke 1e vrijdag van de maand
  • Boek 1 uur spreektijd
  • Over ondernemersvraagstukken
  • Alle vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Bel ons 071 409 04 09
  • Maak meteen een afspraak

Ook interessant

De verwerkersovereenkomst

Volgens de recent in werking getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bent u, wanneer u klant bent van Van Duyn Van der Geer B.V., in de meeste gevallen verplicht om een verwerkersovereenkomst met ons af te sluiten omdat wij namens u persoonsgegevens verwerken.

Meer over dit onderwerp

VDVDG Masterclasses

Wij hebben veel positieve feedback op de Masterclasses ontvangen zowel van deelnemers als van de sprekers. Volgende keer ook meedoen?

Meer over dit onderwerp

Aanvragen subsidie per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats

Heeft u al geïnventariseerd voor welke medewerkers de subsidie praktijkleren moet worden aangevraagd?

Meer over dit onderwerp